Resep Cireng Udang Sambel Rujak, Lezat Sekali

Goreng Raja Udang Sambel Rujak

Milarian ide resep Rujak Sambel Siring Udang anu unik sareng nikmat? Sabenerna pamaké di sabudeureun urang néangan resep rujak Sierang Udang Sambel nikmat, meureun salah sahijina nyaeta sobat. Masarakat parantos ngagunakeun internét dina telepon sélulér pikeun milarian data gambar anu tiasa dianggo salaku inpormasi. Muhun, waktos ieu abdi bade ngabagikeun pituduh kumaha cara nampilkeun léngkah-léngkah nyieun Rujak Sambal Siring Udang anu paling nikmat, anu henteu hese sareng henteu gampang. Upami teu leres, hasilna moal mulus sareng ngeunah. Sanajan, Siring Udang Sambel Rujak kudu boga rasa jeung rasa anu nikmat anu bisa ngagoda pangrasa urang.

Loba faktor anu gampang mangaruhan kualitas rasa Sireng Udang Sambel Rujak, ti ​​jenis bahan, pilihan bahan seger, nepi ka ngolah jeung ngalayanan. Upami anjeun hoyong masak Sireng Udang Sambel Rujak anu nikmat dimana waé anjeun aya, tong hariwang sabab upami anjeun terang metodena, masakan ieu tiasa janten tuangeun khusus. Ieu di handap aya gambar Rujak Cireng Udang Sambel nu bisa dijadikeun ide.

Jumlah porsi nyieun Sireng Udang Sambel Rujak aya 2 kali. Janten pastikeun kamar ieu cekap pikeun anjeun sareng kulawarga tercinta.

Oge, waktu nu diperlukeun pikeun masak Siring Udang Sambel Rujak téh kira-kira 15 menit.

Ieu sababaraha tip sareng trik anu mangpaat pikeun ngadamel Rujak Sireng Udang Sambel. Anjeun tiasa ngadamel Siring Udang Sambel Rujak kalayan 11 bahan sareng 4 léngkah persiapan. Ieu kumaha kadaharan disiapkeun.

Abdi damel kamari tapi mung kanggo iseng ningali versi biasa sareng kakuatanna, enak sareng salaki kuring ngajak kuring ngadamel versi udang, teu tiasa 5 menit kuring langsung mésér aci deui. 😂

Bahan jeung bungbu anu digunakeun dina nyieun Rujak Sambel Cireng Udang:

  1. bahan atah
  2. 250 gram aci
  3. 4 bonténg sedeng
  4. 1 bawang bodas badag
  5. Uyah
  6. bumbu (opsional)
  7. Bahan Sambal Rujak
  8. 5 cabe pedas (sesuai selera)
  9. gula jawa
  10. Uyah
  11. Jus Asem Jawa

Cara nyieun Rujak Sambel Ciringe Udang

  1. Kahiji, urang nyiapkeun tulang, nyieun Teflon / alam, lajeng nambahkeun 2 sendok aci, bawang bodas ditumbuk, uyah, rasa, jeung pasti campur saméméh masak.
  2. Lajeng campur aci jeung cair kana némpelkeun jeung masak dina panas low salila 4 menit bari masih panas, geuwat campur dina bubuk aci garing disiapkeun, lajeng knead adonan.
  3. Saatos nyampur tipung, anjeun tiasa masihan bentuk anu dipikahoyong teras tumis dina panas sedeng dugi ka asak.
  4. Pikeun sambal rujak nyiapkeun sambal rujak saperti biasa, ulah loba teuing cai

Kumaha rupana? Éta gampang, sanés? Beginilah cara membuat Rujak Siring Udang Sambel, bisa dibuat sendiri. loba tuah!

Link copied to clipboard.