Resep Cireng isi ala ala akuu, Enak
Pilari inspirasi unik pikeun resep shading anti ragrag? Sababaraha urang sabudeureun urang pilari resep jahé nikmat na meureun sobat salah sahijina. Ibu-ibu ngora biasa ngagunakeun Internét dina alatna pikeun milarian inpormasi gambar anu tiasa dianggo salaku modél. Sareng waktos ieu kuring bakal ngabagikeun ka anjeun pituduh ngeunaan cara ngadamel siring mula ala aku anti file, éta henteu sesah tapi henteu gampang ogé. Lamun henteu dipigawé leres, hasilna sagemblengna unsatisfactory tur pikaresepeun. Sanajan cireng isi ala ala akuu teh ngeunah, tapi kudu boga rasa jeung rasa anu ngagoda rasa urang.
Seueur faktor anu mangaruhan kualitas rasa Cireng isi ala ala aku, mimiti tina jinis bahan, teras tina pilihan bahan seger dugi ka cara ngolah sareng penyajian. Upami anjeun hoyong ngadamel cireng ala aku anu enak di bumi, ulah hariwang sabab masakan ieu tiasa janten suguh khusus salami anjeun terang metodena. Di handap ieu aya gambar Cireng isi ala ala akuu nu bisa dijadikeun rujukan.
Jumlah lembar pikeun nyiapkeun Cireng isi ala ala akau téh ± 15 lembar. Janten pastikeun kamar ieu cekap pikeun anjeun sareng kulawarga tercinta.
Di dieu aya sababaraha tips jeung trik pikeun ngajawab cireng insi ala ala akuu siap dijieun. Cireng isi ala ala akau tiasa disiapkeun ku 17 bahan sareng 7 tingkat persiapan. Kumaha carana nyiapkeun dahareun.
Kuring kungsi diusahakeun sateuacan tapi salawasna gagal sarta nyulam éta hésé. Saatos milarian resep di YouTube, tungtungna kuring mendakan resep anu enak anu panginten bakal cocog sareng rasa anjeunna. Ngadamel heula resepna, urang masih semangat nyobian resepna yahhh
Bahan sareng rempah anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun Cireng isi ala ala akau:
- Bahan kulit
- 2 gelas (200 g) tipung tapioka
- Tipung gandum 1 cup (100 g)
- 1 siung bawang bodas
- Cukup bubuk sup
- Uyah cukup
- Cabé secukupnya (opsional)
- Cai panas cukup
- Bahan ngeusian
- Satengah bungkus daging sapi
- 1 cup leutik, pindang lajeng potong buah leutik
- Rempah-rempah premium pikeun ngeusian
- 4 bel peppers
- 8 cabe pedas (sesuai selera)
- 2 bawang beureum
- 1 siung bawang bodas
- Lauk jeung kerang ngeunah pisan, bubuk sup saeutik
Cara anjeunna Zung nyaéta Ala Ala Akaw.
- Urang grind sagala rempah alus lajeng ngabagi conditioner kana dua bagian jeung kulub rempah aromatik, lajeng nambahkeun saos jagong, tuang sababaraha bubuk sup, kulub saeutik coklat, Anjeun bisa nambah upami hoyong. Sambel cabe kaleng saeutik. Laksanakeun léngkah anu sami sareng tarompét.
- Tambahkeun kabéh tipung, rempah jeung bawang bodas, lajeng gaul nepi ka rata.
- Kulub nepi ka cukup cai ngagolak, sarta lamun geus ngagolak, lalaunan tuang cai kana tipung, diaduk ku sendok nepi ka rata tipung, lamun tipung geus haneut, bisa kneed kalawan leungeun nepi ka lemes jeung lemes. . .
- Nalika bubuk dijieun, éta bisa dicitak ku kuku atawa gelas jeung pelat GPP, kalayan ketebalan merenah nu teu ipis teuing jeung teu kandel teuing, sarta bisa langsung dicitak ku paeh atawa molds leungeun ogé GPP. Ulah poho pikeun nambahkeun minyak saeutik pikeun nyegah nempel
- Saatos adonan percetakan rengse, lengkah saterusna nyaéta ngeusian adonan, komposisi bisa jadi pilihan, bisa leuwih atawa kirang supados adonan teu gampang pegat.
- Lamun sagalana geus dieusian, éta waktu masak, nyiapkeun minyak secukupnya, make panas sedeng ambéh jarami teu gancang kaduruk.
- Siring tos siap di santap nalika panas, tiasa ditambihan saos panas sakedik. Good tuah jeung Allah ngaberkahan anjeun
naha? geulis? Kumaha carana nyiapkeun jireng isi ala ala aku pikeun latihan di imah. Kuring miharep éta mangpaat tur alus tuah!