Bagaimana Menyiapkan Cireng gurih Anti Gagal

Okusni sireng

Ali iščete navdih za edinstven recept za slan, slasten čireng? Preproste korake za pripravo slanega čirenga, ob katerem se vam zadnje čase cedijo sline, iščejo navdušenci okoli nas, morda eden od vas. Ljudje zlorabljajo uporabo interneta na svojih mobilnih telefonih za zbiranje slikovnih informacij za vzorčno porabo. V tej objavi bom sestavil vadnico. Če se zmotite, bo okus brez okusa in ne bo dobrega okusa. Čeprav bi slastno slano aromo Cireng moral dati okus, ki lahko izpolni naše brbončice.

Marsikaj manjka v kakovosti okusa od slanega Cirenga, od sestavin janice, izbire svežih sestavin do chara za predelavo in postrežbo. Ni vam treba skrbeti, če želite okusno Cireng mitteppo, ki je okusna tudi doma, saj če poznate trik, je ta relenko lahko posebna jed. Druga slika je povezana s slanim Chirengom, na katerega ste lahko pozorni.

No, tokrat poskusimo, ustvarimo svoj slani Tsireng doma. Ostanite pri enakem materialu, ta platišča lahko zagotovijo koristi pri ohranjanju zdravja vašega telesa in vaše družine. Slan Cireng lahko pripravite s 5 vrstami sestavin in 6 stopnjami segrevanja. Tukaj je chara za izražanje izbire.

Dežuje, kaj je dobro za prigrizek, prijatelj? Hem.. Mislim, da je v redu pripraviti tudi cireng.. Zraven topel čaj in cireng. Potem pa ga med gledanjem televizije pojej.. uh, zagotovo je bolj okusno. Utamalar z družino Belamant ... waaaah ... Tako okusno ... Samo izvedimo

Sestavine in začimbe, s katerimi Diva hrani slani Chireng.

  1. 10 žlic tapiokine moke/škroba/achi
  2. 1 čajna žlička garam masala
  3. 1 vrečka brezplačne juhe v prahu (jaz sem uporabil halava juho)
  4. 1 kozarec vode v velikosti skodelice zvezdastega sadja
  5. dovolj olja

Kara naredi slasten chireng

  1. Pripravite ponev, nalijte 1 skodelico vode velikosti zvezde/srednjega kozarca. Nato dodajte 3 žlice tapiokine moke, 1/2 žličke soli in juho v prahu tamarinde ter mešajte, dokler se ne združi.
  2. Prižgemo štedilnik, segrevamo ponev, v kateri je mešanica starterja in tapiokine moke, dokler zmes ne pobeli in se zgosti. Že deluje. Nato ugasnemo štedilnik..in odstavimo:
  3. Pripravite posodo (umivalnico/skledo), vanjo vnesite atanar biang cireng, ki je bil kuhan, nato pa ga zmešajte z atanar tapiokino moko, ki ni bila kuhana (7 žlic škroba/tapioke).
  4. Vzemite majhen adanar, nato ga zaokrožite in sploščite. Da se roke ne lepijo, jih lahko potresemo s tapiokino moko.
  5. V divajanu segrejemo olje, nato pa ocvremo.
  6. Pripravljeno za postrežbo s sojino omako ali začimbo rujak. Če uporabim začimbo rujak. Sestavine so podobne tistim za rujak/lotis.

Hvala, ker ste prebrali recepte, ki jih prikazujemo na tej strani. Upamo, da vas lahko zgornja enostavna, slana priprava Tsireng pozove k slastni, slastni hrani za vašo družino/tematsko temo, ki bo IDE v poslu kulijev. dobrodošli

Link copied to clipboard.