Resep Cireng isi Sosis & Ayam Anti Gagal
Mencari Sosis dan Ayam Chiringa terpopuler? Léngkah basajan masak Sosis Hayam Chirenga anti ragrag anu dipikahoyong ku jalma di sabudeureun urang, meureun anjeun salah sahijina. Jalma-jalma nganggo Internét dina telepon sélulérna, contona, pikeun ngaksés inpormasi gambar. Kali ieu kuring bakal ngabagikeun léngkah-léngkah cara ngaladénan. Kumaha Masak Stuffed Syringe sareng Sosis sareng Hayam Masak anu aman henteu sesah, tapi ogé henteu gampang. Upami éta dilakukeun sacara teu leres, hasilna bakal henteu nyugemakeun sareng, sakumaha aturan, henteu pikaresepeun. Masakan hayam sosis jeung sirine téh ngeunah tapi mibanda rasa jeung ambu nu pasti bisa ngarangsang rasa urang.
Loba hal anu mangaruhan rasa sosis jeung hayam Sirineu, ti jenis bahan, pilihan bahan seger, masak jeung porsi. Tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel sosis cabe sareng isian hayam di bumi, sabab upami anjeun terang teknikna, tuangeun ieu tiasa pisan istimewa. Di handap ieu gambar charcuterie, sosis jeung hayam nu bisa Anjeun pake salaku inspirasi.
Muhun, waktos ieu, hayu urang nyoba masak Sirineu Sarsa jeung masakan hayam di imah. Lengket kana bahan basajan, diet ieu bakal nulungan anjeun ngajaga awak sehat sarta kulawarga. Anjeun tiasa nyiapkeun Sosis Hayam Chireng kalayan 19 bahan sareng 4 léngkah masak. Ieu kumaha carana nyiapkeun dahareun.
Jajanan leungit di Bandung, utamana lamun masih wewengkon
Bahan sareng Bumbu pikeun Sosis Chiring sareng Ayam Cincang:
- 250 gram tipung sagu
- 100 gram tipung gandum
- 2 quarts bawang bodas bodas
- 1/2 séndok téh lada bubuk
- 1 séndok téh uyah
- 2 sendok supa sup
- Cukup cai panas
- Eusian bahan
- 3 lembar daging sapi (potong keureut)
- 200 gram daging hayam (dikulub jeung pindang)
- 1 x cabe tarasi
- 2 sendok saos cabe
- 2 sendok saos tiram
- 1 séndok kecap
- 2 sendok supa sup
- Asin
- 2 bawang beureum (dicincang)
- 2 kacang bodas (dicincang)
- Cukup sujud
Kumaha carana masak sirloin canned kalawan sup jeung hayam
- Tumis Bacon, teras tambahkeun uyah, saos supa. Saatos bumbu kaserep, tambahkeun saos tiram, saos cabe, sareng témpél cabe sareng tambahkeun bawang. Tambahkeun bawang dicincang jeung nambahkeun kecap jeung bawang. Robah rasa jeung ekstrak
- Campur tipung sagu jeung tipung gandum, tuluy tambahkeun uyah, saos supa, lada jeung cai nu ngagolak saeutik-saeutik.
- Campur tepung jeung knead nepi ka rata sarta bisa kasampak kawas éta. Bentukna buleud tur datar, tuluy eusian saos jeung tutup deui jeung hayam sacukupna.
- Tumis dina minyak panas dina seuneu leutik
Ari anjeun resep kana éta? Éta gampang, sanés? Kumaha carana ngadamel Chiringa sareng Sosis sareng Hayam di bumi. sing salamet!