Resep 22. Cireng Kuah Cuko Anti Gagal

22. Waxing Kuah Cuko

Pilari inspirasi pikeun nyiapkeun Cireng Kuah Cuko ka-22 anu tiasa nyugemakeun létah unik anjeun? Sababaraha ibu anyar geus biasa ngagunakeun Internet dina smartphone maranéhna pikeun nempo informasi ngeunaan gambar jeung manggihan ide. Nya, waktos ieu kuring bakal ngabagi cara anu gampang pikeun ngalakukeun 22 léngkah persiapan. Nyiptakeun koko koa anu lezat henteu sesah sareng henteu gampang. Upami teu ditangani leres, hasilna henteu nyugemakeun sareng rada teu pikaresepeun. Sanajan 22. Cireng Kuah Cuko teh ngeunah, tapi kudu boga rasa jeung ambu anu bisa narik rasa urang.

Seueur faktor anu mangaruhan kualitas rasa 22. Cireng Kuah Cuko, mimiti tina jinis bahan, teras tina pilihan bahan seger dugi ka cara ngolah sareng ngalayanan. Tong hariwang lamun rék masak 22. Cireng kuah cuko téh ngeunah dimana waé ayana sabab lamun nyaho trikna, masakan ieu bisa jadi ciri khas. Ieu poto #22 Cireng Kuah Cuko anu tiasa dianggo sawangan.

Sedengkeun pikeun jumlah porsi anu bisa nepi ka 22 porsi, Cireng Kuah Cuko aya 20 porsi. Janten pastikeun yén porsi ieu cekap pikeun ngalayanan anjeun sareng kulawarga tercinta.

Tah, waktos ieu, hayu urang cobian ngadamel Cireng Kuah Cuko tahap 22 di bumi. Hidangan ieu ngajaga bahan-bahanna sederhana sareng tiasa masihan mangpaat pikeun ngajaga awak séhat. Anjeun tiasa ngadamel Cireng Kuah Cuko #22 nganggo 17 jinis bahan sareng 5 léngkah ngolah. Ieu kumaha carana nyiapkeun dahareun.

Recook by mba Nurul Hasna Niat nyieun cireng geus lila haha ​​​​tapi karek meunang di bulan suci ieu ☺️ #FestivalRamadanCookpad #RamadanPenuhIdeMasakan

Bahan jeung bumbu nu diperlukeun pikeun nyieun Cireng Kuah Cuko ka-22:

  1. bahan jaitan
  2. 50 gram tipung tapioka
  3. 150 ml cai
  4. 2 siung bawang bodas ditumbuk
  5. 1/2 séndok téh uyah, rempah jeung lada
  6. 1 bungkus bawang bombay diiris
  7. Bahan garing
  8. 150 gram tapioka
  9. 2 sendok tipung
  10. 2 séndok tipung béas
  11. Bahan rojac
  12. 5 cabé rawit
  13. 1 siung bawang bodas
  14. 1/2 séndok téh asam jawa
  15. 50 g gula aren
  16. 1/2 séndok téh uyah
  17. 50 ml cai

Léngkah nuturkeun 22. Cireng Kuah Cuko

  1. Masak bahan spiked dina seuneu leutik nepi ka caket, teras cabut sarta campur jeung bahan garing
  2. Aduk nepi ka sadayana digabungkeun bari narik adonan
  3. Teras we bentukna janten bunderan sapertos ciringe biasa sareng ciringe siap digoreng
  4. Aya dua cara ngaraosan rojak, anu kahiji tiasa diuleg sareng anu kadua tiasa didamel sapertos kalapa.
  5. Rasa anu saé 🙂 Tong hilap unggah poto hasil anjeun saatos masak dina kolom koméntar

naon? Éta nyalira? Kieu kumaha carana ngadamel Cireng Kuah Cuko ka-22 anu tiasa didamel di bumi. Loba kamungkinan!

Link copied to clipboard.