Resep Pastel Cireng, Lezat

pastel Ciring

Pilari inspirasi resep pastel removeng unik anu mereun? Resep Anti Gagal Cireng Pastel estu peryogi sababaraha urang di sabudeureun urang, meureun salah sahijina nyaeta sobat. Ibu-ibu anyar parantos ngagunakeun Internét salaku alat, contona pikeun nunjukkeun inpormasi grafis. Muhun abdi bakal babagi kumaha carana sangkan a remove ng pastel make ngiler sangkan leuwih hese jeung gampang dina waktos ieu. Lamun salah, hasilna moal nyugemakeun atawa amis. Pasta Sung anu leres-leres lezat kedah ngagaduhan ambu sareng rasa anu ngaleungitkeun napsu urang.

Aya seueur faktor anu mangaruhan rasa pastel removeng, tina jinis tuangeun, pilihan bahan seger, prosés sareng jasa. Upami anjeun hoyong ngadamel pastel anu tiasa dicabut anu enak di bumi, anjeun henteu kedah hariwang sabab upami anjeun parantos terang téknik ieu, piring ieu tiasa janten piring khusus. Ieu mangrupikeun gambar anu anjeun tiasa dianggo salaku ide ngeunaan pasteurisasi.

Nah kali ieu urang bakal nyobaan nyieun Pastels Cireng sorangan di imah. Kadaharan ieu mantuan ngajaga awak urang sehat ku ngajaga gizi basajan. Anjeun tiasa ngadamel némpelkeun jarum suntik kalayan 16 bahan sareng 5 léngkah. Kumaha carana nyiapkeun piring.

resep na metot. Agung Navianti. Kami pasangan. Mendung pikeun snacking gampang. Kuring nambahan supa Inoki kana keusikan. Re-cooking Lite Agung Novianti #KA_Eloet #MasakAsyik # RecookAdmin3G #ResepAgungNovianti #GenkGadoGado

Bahan-bahan sareng rempah-rempah anu diperyogikeun pikeun ngadamel Cireng Pastel:

  1. 200 gram bubuk tapioka
  2. 100 gram tipung gandum
  3. 150 ml cai panas
  4. 4 sendok bawang bodas (dicincang halus)
  5. 1/4 séndok téh lada bubuk
  6. Uyah jeung suung sacukupna
  7. Bahan pikeun sup hayam
  8. 100 gram sup hayam
  9. 50 g suung enoki
  10. 4 séndok bawang
  11. 2 séndok bawang bodas
  12. 1 cabe beureum badag
  13. 5 séndok cabe saeutik
  14. 2 pon daun jeruk purut (dicincang halus)
  15. Teras rasa, sop, uyah, gula
  16. Minyak pikeun ngagoreng

Léngkah-léngkah nyieun warna pastel Cireng

  1. Seblak hayam. Bawang puree, cabe jeung patio rempah. Lemes bumbu nepi ka kaciri bau. Tambahkeun hayam jeung suung alpukat, uyah, gula, kaldu, daun jeruk. Campur ogé. Pariksa rasa. Pindah ka sisi.
  2. Campur kabéh bahan tipung iwal cai. Campur ogé. Saeutik demi saeutik nambahkeun cai jeung mix nepi ka rata. Eureun nyiram nalika karasa caian. Tambahkeun cai kalawan lalawanan low.
  3. Datar pikeun ngeusian adonan. pastel - Bentuk melengkung tepi. Tambahkeun tipung tapioka supaya adonan teu lengket. Anjeun ogé tiasa nganggo publikasi. Upami abdi anduk, abdi teu tiasa nganggo cz prints 🤭.
  4. Ngulang nepi ka tepung geus siap. Lemes dina minyak panas nepi ka robah warna ka warna.
  5. Nyokot sarta ngalayanan.

Hatur nuhun pikeun ngagunakeun resep kami disadiakeun dina kaca ieu. Kami ngarepkeun resep Pasta anu sederhana di luhur bakal ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / réréncangan anjeun sareng ogé masihan ideu ngeunaan cara ngajual tuangeun anjeun. pangalaman alus!

Link copied to clipboard.