Resep Cireng Nasi Sisa, Enak

Nyiar ilham Léngkah-léngkah basajan nyieun sésa-sésa béas nu bakal maok létah Resep béas sésa-sésa ngeunah pisan dipilarian ku sababaraha urang di sabudeureun urang, meureun anjeun. salah sahijina Jalma-jalma geus biasa ngagunakeun Internet dina telepon sélulérna pikeun ngotektak data gambar. sareng waktos ieu abdi bade ngadugikeun lengkah-lengkah nampilkeun resep canggih pikeun nasi anti gagal, janten henteu hese sareng henteu gampang. Upami dirawat parah, hasilna henteu nyugemakeun sareng rada pikaresepeun. Sanaos nasi Sisa Cireng anu nikmat kedahna gaduh ambu sareng rasa anu tiasa nyugemakeun rasa urang.
Sababaraha unsur mangaruhan kualitas rasa cireng nasi sis, mimiti jenis bahan, teras pilihan bahan seger jeung cara ngolah jeung porsi. Upami anjeun hoyong ngadamel cireng nasi sisa anu enak di bumi, tong hariwang sabab masakan ieu tiasa janten suguh khusus salami anjeun terang trikna. Berikut gambar Cireng Nasi Sisa untuk dijadikan resensi selanjutnya.
Jumlah porsi anu bisa dipaké pikeun nyieun Cireng Nasi Sisa nyaéta 14 lembar. Janten pastikeun porsi ieu cekap pikeun ngalayanan anjeun sareng kulawarga tercinta.
Ogé, waktos anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun cireng nasi sisa diperkirakeun sakitar 15 menit.
Tah, waktos ieu, hayu urang cobian ngadamel cireng nasi sisa di bumi. Kadaharan ieu, sok diwangun ku bahan-bahan anu sederhana, tiasa aya mangpaatna pikeun ngajaga awak urang séhat. Anjeun tiasa ngadamel Cireng Nasi Sisa kalayan 7 bahan sareng 7 léngkah ngolah. Ieu léngkah-léngkah pikeun nyiapkeun piring.
Remen nanya ka diri sorangan, unggal poe masak porsi sarua, tapi naha kadang teu cukup, kadang gampil, kadang ditinggalkeun hihihi. Muhun, abdi bade nyederhanakeun waktos ieu. Saatos ningali resep Rike Ordinary Kitchen Nasi Nasi Cireng. Palaksanaan langsung. Tétéla éta rasa anu langkung hampang tibatan tapioka sadayana. #ChaçaReceta #OlahanNasiSisa
Bahan jeung bumbu nu diperlukeun pikeun nyieun Cireng Nasi Sisa:
- 1 cup béas
- 12 SD tapioka
- 1/4 séndok téh bubuk bawang bodas (atawa 1 cengkéh bawang bodas bodas)
- Saeutik cabé
- 1 séndok téh uyah
- 1 bawang bombay, finely dicincang
- Tambahkeun tapioka bari ngabentuk adonan
Cara masak Cireng Nasi Sisa
- Upami sangu rada atos, direndam heula ku cai anu ngagolak dugi ka ngalegaan atanapi cai tiis. drainase

- Aduk béas saeutik, ngeunaan 15 detik. Ulah lemes teuing.

- Campur bubur sangu, greens, seledri. Laun nambahkeun tapioka. Adun nepi ka rata. Konsistensi adonan caket.

- Nyiapkeun piring atawa mangkok ditabur tapioka. Candak 1 adonan SDM teras lebetkeun kana mangkok, oles ku tapioka sareng bentukna buleud sareng datar. Ulang nepi ka adonan rengse. Upami anjeun hoyong nangtung kaluar sareng padding, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.

- Cireng tiasa langsung digoreng atanapi disimpen dina freezer.

- Panas minyak dina panas sedeng. Tambahkeun cuka, tumis nepi ka rata. Upami éta rada kembung, ngirangan panas supados hawa henteu gampang kaduruk.

- Sajikan dengan sambal rujak.

Kumaha? Éta henteu gampang? Kieu kumaha carana ngadamel cireng nasi sisa anu tiasa dipraktékkeun di bumi. Miharep ieu mantuan jeung alus tuah!