Resep Cireng nasi, Lezat

Sangu goreng

Naha anjeun milarian inspirasi kumaha gampang ngadamel béas chireng anti gagal anu unik?, resep béas chireng anu enak Jaman baheula, seueur pangguna di sabudeureun urang milarian éta, sigana babaturanana. Jalma-jalma biasa ngagunakeun internét dina smartphonena pikeun milarian inpormasi ngeunaan gambar pikeun inspirasi. Kali ini diposting saya akan membagikan langkah-langkah masak mudah membuat Sireng Nasi, Bisa Manzain Lidah supaya tidak hese dan gampil. Upami teu leres diolah, hasilna bakal henteu nyugemakeun sareng, biasana henteu pikaresepeun. Nyatana, sangu jarum suntik anu nikmat kedah ngagaduhan rasa sareng aroma anu tiasa nyugemakeun rasa lapar.

Aya sababaraha hal anu mangaruhan kana rasa béas jarum suntik, mimitian ti jenis bahan, pilihan bahan seger nepi ka cara diolah jeung dilayanan. Tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel nasi chireng anu enak di bumi, sabab upami anjeun parantos terang téknik, tuangeun ieu tiasa janten tuangeun khusus. Teras poto Chireng Nasir anu tiasa janten inspirasi

Muhun, waktos ieu urang bakal nyoba ngarobah Chereng Noksi bari diuk di imah. Jaga bahan-bahanna sederhana, ieu kadaharan tiasa sae pikeun ngajaga kasehatan awak urang. Anjeun tiasa ngadamel Chireng Nasi nganggo 9 bahan sareng 6 léngkah masak. Ieu léngkah-léngkah masak.

Upami béas sésa, ibu resep pusing, sanés? Coba jarum suntikna.. Enya sigana mah ti Knox D.. Cobain Mac Cobain tadi sore..

Bahan sareng rempah anu diperyogikeun pikeun ngadamel Nasi Chirang:

  1. Hiji mangkok sésa béas
  2. 1/2-1 gelas cai ngagolak * Cukup pikeun ngarendam sangu
  3. 100 g tipung / aci tapioka * leuwih atawa kurang
  4. Coba bawang héjo
  5. Usum jeung bungbu
  6. 3 siung bawang bodas
  7. 1/2 séndok téh cabe héjo
  8. 1/2 séndok téh uyah
  9. Teras 1 séndok

Siréng Lengkah Masak Sangu

  1. Soak béas dina cai nu ngagolak, saluyukeun jumlahna. Ninggalkeun béas nepi ka lemes sareng rada keriput.
  2. Cincang bawang bodas, lada sareng sangu, tambahkeun sangu, teras pencét sakedik béas sareng tumbuk dugi ka caket.
  3. Tambahkeun uyah, bawang, campur ogé
  4. Tambahkeun aci jagong, aduk jeung sendok di unggal stroke, nepi ka sagalana geus dicampur. Hayu tepung atah sumebar dina beungeut cai.
  5. Bentuk buleud ku leungeun, hayu aci digulung nangtung
  6. Tumis nepi ka rengse.

Hatur nuhun pikeun maca resep anu kami hadirkeun di dieu. Kami ngarepkeun persiapan anu sederhana tina Chirang Nasir anu dijelaskeun di luhur tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / réréncangan anjeun, ogé janten ide pikeun anjeun anu hoyong ngajual tuangeun. usaha alus!

Link copied to clipboard.