Resep Petrik (Cireng stik) Anti Gagal

Masih milarian inspirasi resep Petrik (Cireng Steak) anu ngajadikeun Ngiler unik?, Léngkah Gampang Ngadamel Petrik (Cireng Stick). Jalma geus biasa ngagunakeun Internet dina smartphone pikeun nempo informasi gambar pikeun meunangkeun informasi. Muhun, waktos ieu abdi bakal babagi pituduh ngeunaan kumaha carana masak Petrik (Steak Cireng) Resep Gagal sangkan teu hese atawa gampang. Upami dirawat kalayan henteu leres, hasilna bakal henteu nyugemakeun bahkan henteu pikaresepeun. Sedengkeun steak cireng anu lezat kudu boga rasa jeung rasa anu bisa nyieun urang lapar.
Seueur hal anu gaduh dampak anu rada ageung kana kualitas rasa Petrick's (Syring Steak), mimiti ti jinis bahan, teras pilihan bahan seger, dugi ka cara disiapkeun sareng dilayanan. Tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel steak petrik (cireng) anu enak di bumi, sabab upami anjeun parantos terang trikna, tuangeun ieu tiasa istimewa. Di handap ieu gambar Petrik (Cireng Steak) nu bisa Anjeun jadikeun conto.
Tah, hayu urang cobian waktos ieu, hayu urang masak petrik (steak spritzer) sorangan di bumi. Janten basajan, piring bisa mantuan ngajaga kulawarga anjeun cageur. Anjeun tiasa masak petrik (cireng steak) kalayan 8 bahan sareng 5 léngkah masak. Ieu tahapan masak.
Bahan sareng rempah-rempah pikeun petrik (stéak pikeun bilas):
- 200 gram tipung gandum
- 400 gram tipung saga
- 400 ml cai
- 5 siung bawang bodas, keprek
- 1 bungkus rasa
- 1 séndok uyah
- Rempah-rempah atom (asin)
- Rempah-rempah Aida (rempah-rempah)
Léngkah-léngkah Nyiapkeun Petrik (Steak pikeun Disajikeun)
- Nempatkeun tipung, cai, rempah jeung uyah dina panci jeung masak nepi ka bubur, aduk.
- Tuang kana mangkok, tambahkeun bawang jeung saeutik demi saeutik simmer tipung saga nepi ka ngabentuk na freezes teuas teuing.
- Panas cai nepi ka ngagolak, ngabentuk némpelkeun sanggeus ngagolak jeung buang langsung kana cai, angkat jeung saring témpél ngambang.
- Adonan anu dipencet tiasa digoreng langsung dina minyak panas atanapi disimpen dina kulkas
- Sanggeus ngagoreng, taburkeun bumbu asin jeung lada
Kumaha damang? gampang atawa henteu? Jadi masak Petrik (Cireng Steak) anu anjeun tiasa nikmati di bumi. Mudah-mudahan ieu mangpaat sareng seneng-seneng!