Resep Cireng Anti Gagal

bar pantai

Pilarian resep unik ti Cireng, Delicious ?, Cireng, Perfect ayeuna keur ditéang ku loba pamaké sabudeureun urang, meureun sobat maranéhanana. Masarakat geus biasa ngagunakeun internét dina handphone pikeun néangan informasi ngeunaan gambar anu bisa dijadikeun gagasan. Diterbitkeun kali ieu, kuring baris babagi léngkah-léngkah kumaha carana ngalebetkeun Cireng Anti Gagal Gampang Persiapan Métode sangkan bener teuas tur gampang nyiapkeun. Upami teu leres diolah, hasilna bakal hambar sareng biasana henteu pikaresepeun. Nyatana, lada anu lezat kedah ngagaduhan ambu sareng rasa anu tiasa nyugemakeun napsu anjeun.

Seueur faktor anu mangaruhan rasa cheesecake: mimiti jinis bahan, teras pilihan bahan seger, kumaha masak sareng dilayanan. Upami anjeun hoyong ngadamel tuangeun anu lezat di bumi, ulah hariwang, sabab piring ieu tiasa janten istimewa upami anjeun parantos terang téknik. Gambar di handap nyaéta ngeunaan Sireng, anu anjeun tiasa dianggo salaku inspirasi.

Jumlah porsi anu tiasa disayogikeun pikeun masak chirengi nyaéta 15 lembar. Janten pastikeun jasa ieu cekap pikeun nyayogikeun anjeun sareng anu dipikacinta.

Ieu sababaraha cara anu gampang sareng praktis pikeun siap-siap angkat ka Sireng. Anjeun tiasa ngadamel jarum suntik kalayan 8 komponén sareng 9 léngkah prosés. Ieu mangrupikeun léngkah masak.

Bahan sareng rempah anu diperyogikeun pikeun masak chireng:

  1. 4 sendok tepung tapioka
  2. Font
  3. 4 sendok tepung tapioka
  4. 1 séndok supa sup
  5. 1 séndok bubuk bawang bodas
  6. 1 séndok uyah
  7. 1 séndok cabé hideung
  8. 1 sagelas cai leutik

Kumaha masak sireng

  1. Jieun suntikan. Campur kabéh bahan, tambahkeun cai. Campur nepi ka anjeun meunang konsistensi kawas lem.
  2. Lamun tékstur teu robah, aduk tepung dina panas low, kawas dalapan belas.
  3. Lamun tipung dina bentuk buntut, masihan eta saeutik sésana ambéh teu panas teuing.
  4. Tambahkeun deui tipung tapioka. Knead tepung tanpa aduk ambéh teu teuas.
  5. Bentuk adonan jadi buleud 2.
  6. Hayu nangtung salila sahenteuna 15 menit dina kulkas.
  7. Tumis tipung nepi ka warna robah. ngangkat, tuang
  8. Upami anjeun henteu hoyong disimpen dina kulkas, anjeun tiasa ngagoreng ayeuna, tapi bakal lami ngagoreng supados retakan henteu janten lemes.
  9. Sireng siap disajikan. Kokain oge nikmat make, kuring nyandak poto jeung Pepepe Kalapa

Kumaha aranjeunna? Éta henteu gampang? Kieu kumaha carana ngadamel chireng anu tiasa dilakukeun di bumi. usaha alus!

Link copied to clipboard.